Verkocht  Kegelstraat 5 , 2580 Putte

PRACHTIGE FEESTZAAL MET APPARTEMENT OP 46A TE PUTTE (BEERZEL)

Dit recent (‘99) en ruim handelspand omvat een magnifieke feestzaal van maar liefst 250m² (netto) op een mooi en ruim perceel van 45a99ca met alle voorzieningen zoals grote parking, sanitair, bar, volledig uitgeruste industriële keuken, koelcellen en een instapklaar appartement met 2 slaapkamers. ‘t Festijn’ is een gekende en succesvolle zaak in een mooi kader, ideaal voor feesten, communies, seminaries, vergaderingen enz... De huidige uitbaters verkopen de zaak om de kans te geven aan de volgende generatie om het succes verder te zetten!
De mooie inkom van de zaal is voorzien van sanitair m/v en rolstoelgebruikers. De feestzaal zelf is impressionant dankzij de hoge plafonds voorzien van veel kleine spots (sterrenhemel) en de grote ramen met zicht rondom op de erg ruime fraaie tuin, ideaal voor recepties. Er is een vestiaire ruimte en een berging/dienstingang. De ruime bar met toog is uitgerust met frigo’s en taps en staat in verbinding met een ruime opslagplaats erachter. Deze stockageruimte is uitgerust met een grote drank koelkast, toilet, douche en is voorzien van een sectionale poort, handig voor aanleveren drank.
De grote industriële keuken is volledig ingericht met groot centraal RVS werktafel, combi stomers, warmkasten, 2 gasfornuizen, friteuzen, afwasbakken, enz… Aansluitend is nog een ruime berging met inloop frigo en diepvriezer en met dienstingang en een andere opslagruimte met professionele afwasmachine met dampkap voor stoom.
Op het eerste verdiep bevindt zich dan een instapklaar appartement van circa 125 m² met twee slaapkamers. Het is voorzien van een aparte buiteningang met trap, maar tevens ook bereikbaar van binnenuit. Het appartement beschikt over een grote leefruimte met open keuken met combi-oven, vitro-keramische plaat en dubbele wasbak en plaats voor afwasmachine en ijskast. Verder zijn er 2 slaapkamers, een badkamer met bad en wastafel, grote (was)berging, vestiaire, apart toilet met handenwasser en ruime hal die toegang geeft tot de grote bergzolder.
De tuin is voorzien van enkele bomen en hagen als mooi decor voor tuinrecepties. Het volledige domein is afgesloten met een haag en grote poort aan de ruime parking en kleinere automatische poort aan de inkom.
Het geheel is uitstekend onderhouden en oogt zo goed als nieuw. Overal alu ramen met dubbele beglazing, cv-installatie op aardgas met actieve convectoren in de feestzaal. Elektriciteit conform AREI. Bijna overal rolluiken.
Interesse in deze unieke opportuniteit? Contacteer ons kantoor snel voor een bezoek ter plaatse. Vraagprijs exclusief notaris- en registratiekosten.
-Wil u weten wat uw eigendom echt waard is? We schatten altijd gratis en correct!-

Algemeen

Type:Feestzaal

Bouwjaar:1999

Grondoppervlakte:4599 m2

Beschikbaar:Bij akte

Adres:Kegelstraat 5
2580 Putte

Ref. T1504


Meer info?

Indeling

Verdiepingen:2

Verwarming:

Elektriciteit:

Sanitair:

Detail

Perceelbreedte:58 m

Perceeldiepte:79 m

Type verwarming:Centrale verwarming

Heteluchtverwarming

Aardgas

EPC Index:227,00 kWh/m2

Geldig tot:01/07/2032

Klasse:C

Certificaat Nr.:20220701-0002614524-RES-2

Dak:Zadeldak

Ramen:Aluminium

Omgeving

Ligging:Residentieel

Dichtbij openbaar vervoer:

Dichtbij winkels:

Overstromingsgevoeligheid

P-score - perceel:C

G-score - gebouw:A

Aansluitingen

Elektriciteit aansluiting:

Gas aansluiting:

Water aansluiting:

Riool aansluiting:

Internet aansluiting:

Kabel aansluiting:

Stedenbouwkundige informatie

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt:

Voorkooprechten:

Verkavelingsvergunning:

Dagvaarding & herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Type:Woongebied met landelijk karakter

Financieel

Niet geïndexeerd kadastraal inkomen (K.I.):3.644,00

  • Deel
Ik wens meer informatie of een afspraak omtrent dit aanbod
Ik heb het Privacy statement gelezen en ga daarmee akkoord.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren.
avatar image