Lees wat onze klanten vertellen

Want u hoeft ons niet te geloven... 

Mevr. T uit Tremelo

"Immo Marina heeft ons goed en met succes begeleid tot aan de verkoopaktes en zorgden voor een algemene gemoedsrust, hetgeen op dat ogenblik wel nodig was met drie huizen af te betalen! We zijn zeer tevreden over hun service.”

Dhr. F uit Begijnendijk

"Toen we daarna onze eigen woning wilden verkopen, hebben we dan ook geen minuut getwijfeld om met Immo Marina te werken. Op korte tijd was onze woning ook verkocht en alles professioneel afgehandeld. We zijn zeer tevreden, met dank aan Immo Marina!”

Dhr. V uit Aarschot

“Wat een service! Ik heb me er werkelijk niets moeten van aantrekken: alles werd grondig voorbereid, er werd veel reclame gemaakt en bezoeken aan de woning werden door hen verzorgd. Op een dag kreeg ik telefoon dat ze een koper hadden gevonden aan de afgesproken condities! Ik ben echt tevreden over Immo Marina en heb hen gezegd dat ik dit zal rond vertellen!”

Dhr. en Mevr. B uit Westmeerbeek

"Vanaf het begin zagen we het verschil: efficiënte aanpak, verzorgde uitgebreide reclame en een eerlijke inschatting van de verkoopmogelijkheden enz... Er kwam tevens heel wat opzoekwerk bij kijken qua vergunningen e.d. en ook dit werd netjes afgehandeld door Immo Marina. Na een paar maanden werd er een koper gevonden binnen de afgesproken condities. Achteraf bekeken hadden we misschien beter direct met Immo Marina gewerkt! We zijn zeer tevreden.”

Dhr. R uit Keerbergen

"...We moesten namelijk kunnen rekenen op een kantoor dat werkelijk alles voor ons kon regelen i.v.m de verkoop van het huis, gezien ik in het buitenland woon. Alles verliep zeer vlot, we werden keurig op de hoogte gehouden van elke stap in het proces en de woning werd erg mooi voorgesteld in de diverse reclamevoeringen. We kregen ook regelmatig een verkoopsrapport waarop alle bezoeken en bemerkingen netjes werden genoteerd, handig om alles van op afstand te kunnen volgen. Toen er tenslotte een koper werd gevonden, was het belangrijk erop te kunnen rekenen dat de verkoopsovereenkomst correct werd opgesteld. In feite was de enige keer dat we ter plaatse moesten zijn, bij de notaris, om de akte te tekenen. Als dat geen service is? Uitstekend werk Immo Marina!”

Mevr. K uit Schriek

“Tom wist echt waarover hij het had, ook i.v.m. het feit dat deze verkoop met goedkeuring van de Vrederechter moest gebeuren vanwege ons moeder. Hier kwam toch het één en ander bij kijken. Ze waren erg professioneel en vriendelijk. Op korte tijd gingen er heel wat bezoeken door aan de woning en het duurde niet lang of we hadden kopers gevonden: een jong en sympathiek koppel, dat heel blij is met het huis. Het idee dat ze er graag gaan wonen doet ons deugd. En je mag gerust zijn, ik vertel tegen iedereen dat ze met Immo Marina moeten samenwerken!”

Familie D. uit Rijmenam

“ We zijn zeer tevreden en in het bijzonder bewonderen we hun professionele en doortastende aanpak wat heeft geleid tot een goed en snel resultaat. Zelf hebben wij Immo Marina al een paar maal aanbevolen!”

Dhr. C uit Baal

"We werden zeer vriendelijk en correct rondgeleid en mede daarom wilden we hen ook eens laten kijken naar onze woning die moest verkocht worden. Tijdens de waardebepaling van ons huis waren we echt onder de indruk van de toelichting en professionalisme van Immo Marina. "

Mevr. W uit Werchter

"Het was een plezier met Immo Marina te werken want zelf wisten we niet goed wat we moesten doen en zij hebben alles netjes verzorgd. Zoals verwacht zijn wij, net zoals mijn zoon, heel tevreden over Immo Marina!”

Mevr. V uit Betekom

"Dankzij de mooie publicatie en zeer vlotte aanpak van het kantoor, was ons huis erg snel verkocht en zijn we zeer tevreden over de verkregen prijs. Echt waar, we zijn over de hele lijn supercontent van Immo Marina en willen ze bedanken voor hun goede service. Met hen werken was een toffe ervaring die we iedereen kunnen aanraden, zeker weten!”

Dhr. en Mevr. G uit Keerbergen

"Ik zal eerlijk zijn dat we dit alles met een beetje angst hebben aangevat: wat als onze woning niet verkocht geraakt, wat als we de prijs niet krijgen, enz... Achteraf gezien was deze vrees voor niets nodig want Immo Marina heeft prima werk gedaan en de woning tijdig verkocht!”

Dhr. en Mevr. W. uit Keerbergen

“Immo Marina en Tom Vandemoortele in het bijzonder, hebben voor een echte meerwaarde gezorgd i.v.m. de verkoop van onze woning te Keerbergen! We waren aangenaam verrast door de doordachte en slimme manier van aanpak, hetgeen zich vertaalde in een accurate beschrijving van het eigendom met werkelijk prachtige foto’s (inclusief luchtfoto’s), een intensieve reclamecampagne en persoonlijke bezoekbegeleiding. "