Lees wat onze klanten vertellen

Want u hoeft ons niet te geloven... 

 

Mevr. W uit Werchter

"Het was een plezier met Immo Marina te werken want zelf wisten we niet goed wat we moesten doen en zij hebben alles netjes verzorgd. Zoals verwacht zijn wij, net zoals mijn zoon, heel tevreden over Immo Marina!”

Getuigenis Dhr. F uit Begijnendijk

"Toen we daarna onze eigen woning wilden verkopen, hebben we dan ook geen minuut getwijfeld om met Immo Marina te werken. Op korte tijd was onze woning ook verkocht en alles professioneel afgehandeld. We zijn zeer tevreden, met dank aan Immo Marina!”

Mevr. V uit Betekom

"Dankzij de mooie publicatie en zeer vlotte aanpak van het kantoor, was ons huis erg snel verkocht en zijn we zeer tevreden over de verkregen prijs. Echt waar, we zijn over de hele lijn supercontent van Immo Marina en willen ze bedanken voor hun goede service. Met hen werken was een toffe ervaring die we iedereen kunnen aanraden, zeker weten!”

Dhr. en Mevr. W. uit Keerbergen

“Immo Marina en Tom Vandemoortele in het bijzonder, hebben voor een echte meerwaarde gezorgd i.v.m. de verkoop van onze woning te Keerbergen! We waren aangenaam verrast door de doordachte en slimme manier van aanpak, hetgeen zich vertaalde in een accurate beschrijving van het eigendom met werkelijk prachtige foto’s (inclusief luchtfoto’s), een intensieve reclamecampagne en persoonlijke bezoekbegeleiding. "

Getuigenis Dhr. en Mevr. S uit Keerbergen

"Voor de verkoop van onze woningen vernamen we van een goede vriend dat Immo Marina een zeer betrouwbaar en correct vastgoedkantoor was, hetgeen inderdaad snel zou blijken. Nog voor de eerste ontmoeting had zaakvoerder Tom alles grondig voorbereid en was het duidelijk dat hij met kennis van zaken handelde. "

Getuigenis familie F. uit Tremelo

"Immo Marina levert kwaliteit, deze mensen weten waar ze mee bezig zijn en je merkt dat ze hun job met de volle overtuiging en met veel plezier uitoefenen!"

Familie D. uit Rijmenam

"We zijn zeer tevreden en in het bijzonder bewonderen we hun professionele en doortastende aanpak wat heeft geleid tot een goed en snel resultaat. Zelf hebben wij Immo Marina al een paar maal aanbevolen!”

Dhr. V. uit Baal

"Ik durf echt te zeggen dat ik over Immo Marina en Tom in het bijzonder alleen maar positieve zaken gehoord heb en vertel dan ook graag over mijn goede ervaring. En ja hoor, mijn appartement is ondertussen verkocht…”

Mr. D. uit Wezemaal

“Ik moet zeggen dat ik het volste vertrouwen had, vanaf het eerste gesprek bij de schatting tot aan de ondertekening van de verkoopovereenkomst. ”

Getuigenis Familie M. uit Kessel-Lo

"Het hele proces verliep vlot en professioneel en al gauw werden er kopers gevonden voor onze woning. Samengevat: Enkel goede ervaringen met Immo Marina!"

Getuigenis Mevr. M. uit Begijnendijk

"Onze twee woningen moesten dan natuurlijk verkocht worden en ook hier heeft Immo Marina voor alles gezorgd, zonder dat wij ons iets moesten aantrekken! We keken er tegen op om deze grote stap te zetten op onze leeftijd,maar dankzij hen is dit heel vlot verlopen en zijn we heel tevreden dat we het gedaan hebben. Dikke merci Immo Marina!"

Getuigenis mevrouw V. uit Tremelo

"We zijn echt tevreden over het geleverde werk: steeds vriendelijk, behulpzaam en met kennis van zaken."