Lees wat onze klanten vertellen

Want u hoeft ons niet te geloven... 

Ons agentschap is lid van Opinion System, n° 1 van gecontroleerde klantreviews voor de professionnals van de vastgoedsector en liberale activiteiten, ISO 20252 gecertifieerd, die u de authenticiteit van de reviews garandeerd. In plaats van u te overtuigen om voor ons te kiezen, laten we onze klanten aan het woord. Klik op de sterren hiernaast om hun getuigenissen te zien !

De heer De Ridder B. uit Tremelo

"De dienstverlening van Immo Marina is ronduit uitstekend. Vanaf het eerste contact, elke mail of telefoon ... steeds opnieuw krijg je professionele, kwalitatieve dienstverlening. Er was echt geen enkel moment waarop we dachten "dit kan beter".

Mevr. V. uit Tremelo

"We zijn echt tevreden over het geleverde werk: steeds vriendelijk, behulpzaam en met kennis van zaken."

Dhr. V. uit Baal

"Ik durf echt te zeggen dat ik over Immo Marina en Tom in het bijzonder alleen maar positieve zaken gehoord heb en vertel dan ook graag over mijn goede ervaring. En ja hoor, mijn appartement is ondertussen verkocht…”

De heer Louis L. uit Booischot

"Uitstekende service. Afspraken worden stipt en nauwkeurig nagekomen. Professioneel en vriendelijk!"

Getuigenis Mevr. M. uit Begijnendijk

"Onze twee woningen moesten dan natuurlijk verkocht worden en ook hier heeft Immo Marina voor alles gezorgd, zonder dat wij ons iets moesten aantrekken! We keken er tegen op om deze grote stap te zetten op onze leeftijd,maar dankzij hen is dit heel vlot verlopen en zijn we heel tevreden dat we het gedaan hebben. Dikke merci Immo Marina!"

de heer Ronald C. uit Baal

"Professionele aanpak, deskundige adviesverlening, correcte administratieve opvolging en onophoudelijke inzet om tot een goed resultaat te komeni Kortom betrouwbare dienstverlener!"

Dhr. en Mevr. S uit Keerbergen

"Voor de verkoop van onze woningen vernamen we van een goede vriend dat Immo Marina een zeer betrouwbaar en correct vastgoedkantoor was, hetgeen inderdaad snel zou blijken. Nog voor de eerste ontmoeting had zaakvoerder Tom alles grondig voorbereid en was het duidelijk dat hij met kennis van zaken handelde. "

De heer Johnny G

"2 percelen bouwgrond verkocht te Schriek - Het ganse project werd perfect afgehandeld zoals afgesproken"

De heer Teunis D. uit Keerbergen

"Van het begin tot het eind, eerste contact tot de zitting bij de notaris: correct, deskundig, attent en geen onduidelijkheden!"

Mevr. W uit Werchter

"Het was een plezier met Immo Marina te werken want zelf wisten we niet goed wat we moesten doen en zij hebben alles netjes verzorgd. Zoals verwacht zijn wij, net zoals mijn zoon, heel tevreden over Immo Marina!”

Mevr. V. uit Heist-op-den-Berg

"Een hele goede keuze! Immo Marina heeft echt voor alles gezorgd; de nodige attesten, mooie foto’s, reclamevoering en het begeleiden van bezoeken vaak zelfs ’s avonds en in het weekend. We kregen regelmatig een verslag met uitleg waar ze mee bezig waren en alles werd goed geregeld."

Dhr. F uit Begijnendijk

"Toen we daarna onze eigen woning wilden verkopen, hebben we dan ook geen minuut getwijfeld om met Immo Marina te werken. Op korte tijd was onze woning ook verkocht en alles professioneel afgehandeld. We zijn zeer tevreden, met dank aan Immo Marina!”