Lees wat onze klanten vertellen

Want u hoeft ons niet te geloven... 

De heer VL uit Tremelo

"Vlotte communicatie via mail en telefoon, vriendelijke rondleidingen en duidelijke informatie. Nemen de tijd om alles grondig en correct door te nemen bij verkoop/compromis! Staan altijd klaar om je te helpen bij vragen of opmerkingen."

Familie Van de velde – Croon uit Houtvenne

"Wij hebben gekocht en verkocht met Immo Marina. Doordat wij beiden in de zorg werken en nu zeker met covid-19 een heel drukke perioden kennen, hebben wij beslist in zee te gaan met Immo Marina. Zij hebben alles piekfijn geregeld en afgestemd aan onze weinige vrijetijd die ons rest. Hier bij Immo Marina ben je echt geen nummer maar wordt er gekeken naar de noden van de klant. Je wordt altijd vriendelijk en vlug verder geholpen als je met vragen zit en je weet op voorhand perfect de stappen die er zullen gemaakt worden van begin tot einde. Er wordt ook veel reclame gemaakt voor het pand daardoor bereiken ze veel potentiele kopers. Tom verzorgede bij ons de rondleidingen na overleg wanneer dit het beste voor ons uitkwam en werden dan direct op de hoogte gehouden. We hebben totaal niets zelf moeten regelen alles werd voor ons gedaan. Echt professioneel hoe heel het team van Immo Marina werkt. Echt top service! Niemand moet ons geloven als wij tegen iedereen met veel lof over Immo Marina vertellen, maar we raden zeker aan om eerst bij Immo Marina te gaan kijken als je koopt, verkoopt wil huren of verhuren. Je zal direct merken dat je er een professionele correcte en persoonlijke behandeling krijgt en niet lang zal twijfelt om met Immo Marina in zee gaan"

Familie Ceulemans uit Begijnendijk

"Wat een fijne mensen om zaken mee te doen. Vanaf dag 1 werd alles zeer goed uitgelegd, ook zijn deze mensen goed bereikbaar. Vriendelijkheid ten top en transparant zakendoen. Bedankt voor deze fijne ervaring!"

Mevr. T uit Tremelo

"Immo Marina heeft ons goed en met succes begeleid tot aan de verkoopaktes en zorgden voor een algemene gemoedsrust, hetgeen op dat ogenblik wel nodig was met drie huizen af te betalen! We zijn zeer tevreden over hun service.”

Dhr. F uit Begijnendijk

"Toen we daarna onze eigen woning wilden verkopen, hebben we dan ook geen minuut getwijfeld om met Immo Marina te werken. Op korte tijd was onze woning ook verkocht en alles professioneel afgehandeld. We zijn zeer tevreden, met dank aan Immo Marina!”

Dhr. V uit Aarschot

“Wat een service! Ik heb me er werkelijk niets moeten van aantrekken: alles werd grondig voorbereid, er werd veel reclame gemaakt en bezoeken aan de woning werden door hen verzorgd. Op een dag kreeg ik telefoon dat ze een koper hadden gevonden aan de afgesproken condities! Ik ben echt tevreden over Immo Marina en heb hen gezegd dat ik dit zal rond vertellen!”

Dhr. en Mevr. B uit Westmeerbeek

"Vanaf het begin zagen we het verschil: efficiënte aanpak, verzorgde uitgebreide reclame en een eerlijke inschatting van de verkoopmogelijkheden enz... Er kwam tevens heel wat opzoekwerk bij kijken qua vergunningen e.d. en ook dit werd netjes afgehandeld door Immo Marina. Na een paar maanden werd er een koper gevonden binnen de afgesproken condities. Achteraf bekeken hadden we misschien beter direct met Immo Marina gewerkt! We zijn zeer tevreden.”

Dhr. R uit Keerbergen

"...We moesten namelijk kunnen rekenen op een kantoor dat werkelijk alles voor ons kon regelen i.v.m de verkoop van het huis, gezien ik in het buitenland woon. Alles verliep zeer vlot, we werden keurig op de hoogte gehouden van elke stap in het proces en de woning werd erg mooi voorgesteld in de diverse reclamevoeringen. We kregen ook regelmatig een verkoopsrapport waarop alle bezoeken en bemerkingen netjes werden genoteerd, handig om alles van op afstand te kunnen volgen. Toen er tenslotte een koper werd gevonden, was het belangrijk erop te kunnen rekenen dat de verkoopsovereenkomst correct werd opgesteld. In feite was de enige keer dat we ter plaatse moesten zijn, bij de notaris, om de akte te tekenen. Als dat geen service is? Uitstekend werk Immo Marina!”

Mevr. K uit Schriek

“Tom wist echt waarover hij het had, ook i.v.m. het feit dat deze verkoop met goedkeuring van de Vrederechter moest gebeuren vanwege ons moeder. Hier kwam toch het één en ander bij kijken. Ze waren erg professioneel en vriendelijk. Op korte tijd gingen er heel wat bezoeken door aan de woning en het duurde niet lang of we hadden kopers gevonden: een jong en sympathiek koppel, dat heel blij is met het huis. Het idee dat ze er graag gaan wonen doet ons deugd. En je mag gerust zijn, ik vertel tegen iedereen dat ze met Immo Marina moeten samenwerken!”

Familie D. uit Rijmenam

“ We zijn zeer tevreden en in het bijzonder bewonderen we hun professionele en doortastende aanpak wat heeft geleid tot een goed en snel resultaat. Zelf hebben wij Immo Marina al een paar maal aanbevolen!”

Dhr. C uit Baal

"We werden zeer vriendelijk en correct rondgeleid en mede daarom wilden we hen ook eens laten kijken naar onze woning die moest verkocht worden. Tijdens de waardebepaling van ons huis waren we echt onder de indruk van de toelichting en professionalisme van Immo Marina. "

Mevr. W uit Werchter

"Het was een plezier met Immo Marina te werken want zelf wisten we niet goed wat we moesten doen en zij hebben alles netjes verzorgd. Zoals verwacht zijn wij, net zoals mijn zoon, heel tevreden over Immo Marina!”