Te koop € 439.000,00 Calle de llago de Sanabria 6 , 03700 Denia (C.BLANCA Noord)

Strandappartement in Denia (C.Blanca Noord)

Wij werken samen met een erkend Belgisch BIV makelaar in Spanje met begeleiding van Belgie tot in Spanje Dit prachtige ruime penthouse ligt in een moderne urbanisatie aan zee. Het penthouse biedt een ruime woonkamer met eethoek, een moderne open volledig ingerichte keuken, 2 tweepersoonsslaapkamers, een badkamer en de hoofdslaapkamer met badkamer en suite. Het heeft ook een ruim terras met prachtig uitzicht op zee. Het complex biedt een grote gemeenschappelijke tuin met zwembad en een garage en berging zijn beschikbaar tegen een meerprijs. Het complex is al in aanbouw, specifiek dit penthouse zal medio 2024 klaar zijn. Er zijn meer penthouses beschikbaar tegen verschillende prijzen.
Belangrijke informatie
Dit laat je alvast wegdromen .... We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn(zoals dit type) dan hetgeen op de website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs of een gelijkaardig project. Interesse? Contacteer ons voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs op tremelo@immomarina.be of bel ons op 016 53 00 45. Wij zijn premium partner van een erkend Belgisch makelaar voor vastgoed in Spanje met veel meer aanbod dan je kan vinden op onze website…

Algemeen

Type:Appartement

Bouwjaar:2024

Bewoonbare oppervlakte:98 m2

Beschikbaar:bij oplevering

Adres:Calle de llago de Sanabria 6
03700 Denia (C.BLANCA Noord)

Ref. S177 ( B76601)
€ 439.000,00

Meer info?

Indeling

Slaapkamers:3

Badkamers:2

Slaapkamers:

Badkamers:

Detail

Constructie:Traditioneel

Omgeving

Ligging:SEA_BORDER

Stedenbouwkundige informatie

In aanvraag
  • Deel
Ik wens meer informatie of een afspraak omtrent dit aanbod
Ik heb het Privacy statement gelezen en ga daarmee akkoord.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren.
avatar image