Te koop € 310.000,00 Calle Del Golf 1 , 29649 Mijas ( C. Del Sol) , Spanje

Appartement La Cala golf Solona in Mijas (C.del Sol)

Wij werken samen met een erkend Belgisch BIV makelaar in Spanje met begeleiding van Belgie tot in Spanje !Prachtige nieuwe appartementen met zicht op de Golf. Unieke en rustige ligging. Deze appartementen worden gebouwd in het privé gebied van het Nationaal natuur park van Mijas. Slechts 8 km van de kust en 25 minuten rijden van de Internationale luchthaven van Malaga. Heel het privé gebied bedraagt 4 miljoen vierkante meter met een zeer laag bebouwingspercentage. Dit garandeert een unieke rust en genieten in een natuur gebied. La Cala Golf heeft 3 volwaardige 18 holes. Er is een Hotel, Spa Wellness, Tennis en Squash, Gym, Bars, Restaurants en een Golfacademie met nog eens 6 holes. Bij de aankoop van dit appartement heeft men ook het recht om deze faciliteiten uiterst voordelig te mogen gebruiken. De afwerking en de zichten zijn uitzonderlijk. Dit is een absolute aanrader voor mensen die vlakbij de kust toch van de rust willen genieten .
Belangrijke informatie
Dit laat je alvast wegdromen .... We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn(zoals dit type) dan hetgeen op de website staat vermeld.
Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs of een gelijkaardig project. Interesse? Contacteer ons voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs op tremelo@immomarina.be of bel ons op 016 53 00 45. Wij zijn premium partner van een erkend Belgisch makelaar voor vastgoed in Spanje met veel meer aanbod dan je kan vinden op onze website…

Algemeen

Type:Appartement

Bouwjaar:2023

Bewoonbare oppervlakte:82 m2

Beschikbaar:bij oplevering

Adres:Calle Del Golf 1
29649 Mijas ( C. Del Sol)
Spanje

Ref. S176 (5305593)
€ 310.000,00

Meer info?

Indeling

Slaapkamers:2

Badkamers:2

Living:

Keuken:

Slaapkamers:

Badkamers:

Detail

Constructie:Traditioneel

Stedenbouwkundige informatie

In aanvraag
  • Deel
Ik wens meer informatie of een afspraak omtrent dit aanbod
Ik heb het Privacy statement gelezen en ga daarmee akkoord.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren.
avatar image