Te koop € 265.000,00 Avda De La Resina 3 , 29680 Estepona , Spanje

Sunny golf Estepona appartementen (C.Del Sol)

Wij werken samen met een erkend Belgisch BIV makelaar in Spanje met begeleiding van Belgie tot in Spanje !Mooie appartementen met uitzicht op golf en zee en bergen. Deze appartementen zijn gelegen vlakbij de golfcourse van Estepona. Estepona is een stad met leuke restaurantjes en terrasjes waar ook heerlijk kan winkelen. Hier heb je werkelijk alles binnen handbereik. De zon, de zee en het goede leven. Je kan hier fantastisch sporten. Golfen, wandelen en fietsen. De appartementen zijn uniek wat betreft prijs. Costa Del Sol aan deze prijzen in nieuwbouw zijn nergens meer te vinden. Deze projectontwikkelaar levert bovendien echt waar voor uw geld. Als u nu op plan koopt, kan u dit eens het opgeleverd is zeker met een meerwaarde verkopen. Deze ligging en kant van de Spaanse kust is een buitenkans voor de investeerder die meerwaarde belangrijk vindt. Bovendien kan u zelf uitermate genieten van dit appartement. Ook voor verhuur kan hier perfect een jaarlijkse inkomsten mee creëren. Deze appartementen zijn echt de moeite waard om te bekijken. Wij werken samen met een erkend Belgisch BIV makelaar in Spanje met begeleiding van Belgie tot in Spanje !

Belangrijke informatie
Dit laat je alvast wegdromen .... We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn(zoals dit type) dan hetgeen op de website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs of een gelijkaardig project. Interesse? Contacteer ons voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs op tremelo@immomarina.be of bel ons op 016 53 00 45. Wij zijn premium partner van een erkend Belgisch makelaar voor vastgoed in Spanje met veel meer aanbod dan je kan vinden op onze website…

Algemeen

Type:Appartement

Bouwjaar:2023

Bewoonbare oppervlakte:90 m2

Beschikbaar:bij oplevering

Adres:Avda De La Resina 3
29680 Estepona
Spanje

Ref. S175 (5348184)
€ 265.000,00

Meer info?

Indeling

Slaapkamers:2

Stedenbouwkundige informatie

In aanvraag
  • Deel
Ik wens meer informatie of een afspraak omtrent dit aanbod
Ik heb het Privacy statement gelezen en ga daarmee akkoord.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren.
avatar image