Verkocht  Calle Vereda De Carne , 29004 Malaga (Costa Del Sol) , Spanje

NEREIDAS PLAYAMAR, Malaga Zuid, Costa Del SOL

Wij werken samen met een Belgisch makelaar in Spanje !
UITVERKOCHT !!! VRAAG NAAR RESALES !!!Een vooruitstrevend en innovatief design project, ontworpen om het beste te maken van het fantastische open uitzicht op de Middellandse Zee. dagelijks genieten van de betoverende zonsopkomsten in een oase van rust en welzijn.

De prijzen zijn vanaf prijzen, naargelang grootte en ligging van appartement. Keuze tussen 1 tot 4 slaapkamers, allemaal ruim en zeer licht , door de kamerhoge ramen die het natuurlijk licht maximaliseren.Elke woning is voorzien van ene volledig ingerichte keuken die zich mengt in de open woonkamer- en eetkamer die naadloos aansluit op het ruime terras. Van elk materiaal, tot in het kleinste detail van de constructie, is Nereidas Playamar gebouwd met een duidelijk doel: de beste materialen op de markt garanderen met maximale functionaliteit, duurzaamheid en het meest moderne ontwerp.

Inclusief een privé parkeerplaats en opslagruimte.
Gemeenschappelijke ruimtes bevatten een binnen. en buitenzwembad, trimbaan, sauna, turks bad en een volledig uitgerust fitnessruimte.
Alles met 24/7 bewaking systeem.

Belangrijke informatie
Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.
Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs of een gelijkaardig project. Interesse? Contacteer ons voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs op tremelo@immomarina.be, Wij zijn premium partner van een erkend Belgisch makelaar voor vastgoed in Spanje

Algemeen

Type:Appartement

Bouwjaar:2021

Adres:Calle Vereda De Carne
29004 Malaga (Costa Del Sol)
Spanje

Ref. S127 (3820580)

Meer info?

Stedenbouwkundige informatie

In aanvraag
  • Deel
Ik wens meer informatie of een afspraak omtrent dit aanbod
Ik heb het Privacy statement gelezen en ga daarmee akkoord.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren.
avatar image