Te koop € 315.000,00 Kerkstraat 7 , 3200 Aarschot

Mooi nieuwbouwproject te Ourodenberg

LAATSTE APPARTEMENT! Dit mooi nieuwbouwproject te Ourodenberg is gunstig gelegen in een autoluw straatje nabij de Herseltsesteenweg met goede verbindingen, openbaar vervoer, enkele winkels en scholen in de buurt en op korte afstand van centrum Aarschot.
Het kleinschalig project omvat om het gelijkvloers een bakker (’t Pleintje), een woning en 6 appartementen, telkens 2 op de 1e, 2e en dakverdieping. Momenteel is er nog slechts 1 appartement te koop op de eerste verdieping (de rest is verkocht).
Elk app. omvat ca 110 m² bruto bewoonbare opp. met een Zuid gericht terras van ca 15 m² en heeft 3 slaapkamers, open geïnstalleerde keuken, badkamer met inloopdouche, berging. De muren tussen de slaapkamers zijn niet dragend, dus deze kunnen desgewenst worden aangepast of verwijderd.
De app. zijn voorzien van alle modern comfort en zijn bijzonder energiezuinig dankzij vloerverwarming met warmtepomp, ventilatie systeem D en HR thermisch glas in aluminium profielen. Mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen om het huidig E-peil van 30 nog te verlagen. Momenteel gedurende 5 jaar 50% vrijstelling van onroerende voorheffing, met E=20 wordt dit 100%.Het ontwerp is zeer doordacht met optimale plaats benutting en veel natuurlijk lichtinval. Via een lift bereikt met zowel de appartementen als de parkeerkelder met autostaanplaatsen en een gemeenschappelijke fietsenberging. De app. worden volledig afgewerkt naar keuze met kwaliteitsmaterialen volgens lastenboek (vloeren, keuken, sanitair,...). Oplevering begin 2024.
Contacteer ons nu vrijblijvend voor meer informatie over prijzen , lastenboek en leverancierslijst. Autostaanplaats mee aan te kopen bij aankoop appartement. Prijzen exclusief registratierecht (op grondaandeel), BTW en notariskosten.

Appartement 2 op eerste verdieping: € 315.000,00 (waarvan € 274.500,00 constructie onder 21% BTW en € 40.500,00 grondaandeel onder 12% registratie).
Klik hier voor meer informatie over APP 2.

Algemeen

Adres:Kerkstraat 7
3200 Aarschot

Ref. TP1565
€ 315.000,00

Meer info?

Omgeving

Overstromingsgevoeligheid

P-score - perceel:A

Stedenbouwkundige informatie

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt:

Voorkooprechten:

Verkavelingsvergunning:

Dagvaarding & herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Type:Woongebied

  • Deel
Ik wens meer informatie of een afspraak omtrent dit aanbod
Ik heb het Privacy statement gelezen en ga daarmee akkoord.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren.
avatar image