Lees wat onze klanten vertellen

Want u hoeft ons niet te geloven... 

Ons agentschap is lid van Opinion System, n° 1 van gecontroleerde klantreviews voor de professionnals van de vastgoedsector en liberale activiteiten, ISO 20252 gecertifieerd, die u de authenticiteit van de reviews garandeerd. In plaats van u te overtuigen om voor ons te kiezen, laten we onze klanten aan het woord. Klik op de sterren hiernaast om hun getuigenissen te zien !

De heer Louis L. uit Booischot

"Uitstekende service. Afspraken worden stipt en nauwkeurig nagekomen. Professioneel en vriendelijk!"

Mevr. V uit Betekom

"Dankzij de mooie publicatie en zeer vlotte aanpak van het kantoor, was ons huis erg snel verkocht en zijn we zeer tevreden over de verkregen prijs. Echt waar, we zijn over de hele lijn supercontent van Immo Marina en willen ze bedanken voor hun goede service. Met hen werken was een toffe ervaring die we iedereen kunnen aanraden, zeker weten!”

Dhr. C uit Baal

"We werden zeer vriendelijk en correct rondgeleid en mede daarom wilden we hen ook eens laten kijken naar onze woning die moest verkocht worden. Tijdens de waardebepaling van ons huis waren we echt onder de indruk van de toelichting en professionalisme van Immo Marina. "

Familie M. uit Kessel-Lo

"Het hele proces verliep vlot en professioneel en al gauw werden er kopers gevonden voor onze woning. Samengevat: Enkel goede ervaringen met Immo Marina!"

Mevr Diane W. uit Schriek

"Bedankt voor de correcte dienstverlening, de duidelijke en transparante communicatie en zeker de vlotte verkoop. Top prestatie van het kantoor!"

Dhr. V. uit Baal

"Ik durf echt te zeggen dat ik over Immo Marina en Tom in het bijzonder alleen maar positieve zaken gehoord heb en vertel dan ook graag over mijn goede ervaring. En ja hoor, mijn appartement is ondertussen verkocht…”

Familie Ceulemans uit Begijnendijk

"Wat een fijne mensen om zaken mee te doen. Vanaf dag 1 werd alles zeer goed uitgelegd, ook zijn deze mensen goed bereikbaar. Vriendelijkheid ten top en transparant zakendoen. Bedankt voor deze fijne ervaring!"

De heer Johnny G

"2 percelen bouwgrond verkocht te Schriek - Het ganse project werd perfect afgehandeld zoals afgesproken"

Dhr. en Mevr. S uit Keerbergen

"Voor de verkoop van onze woningen vernamen we van een goede vriend dat Immo Marina een zeer betrouwbaar en correct vastgoedkantoor was, hetgeen inderdaad snel zou blijken. Nog voor de eerste ontmoeting had zaakvoerder Tom alles grondig voorbereid en was het duidelijk dat hij met kennis van zaken handelde. "

Dhr. en Mevr. W. uit Keerbergen

“Immo Marina en Tom Vandemoortele in het bijzonder, hebben voor een echte meerwaarde gezorgd i.v.m. de verkoop van onze woning te Keerbergen! We waren aangenaam verrast door de doordachte en slimme manier van aanpak, hetgeen zich vertaalde in een accurate beschrijving van het eigendom met werkelijk prachtige foto’s (inclusief luchtfoto’s), een intensieve reclamecampagne en persoonlijke bezoekbegeleiding. "

Getuigenis Mevr. M. uit Begijnendijk

"Onze twee woningen moesten dan natuurlijk verkocht worden en ook hier heeft Immo Marina voor alles gezorgd, zonder dat wij ons iets moesten aantrekken! We keken er tegen op om deze grote stap te zetten op onze leeftijd,maar dankzij hen is dit heel vlot verlopen en zijn we heel tevreden dat we het gedaan hebben. Dikke merci Immo Marina!"

Mr. D. uit Wezemaal

“Ik moet zeggen dat ik het volste vertrouwen had, vanaf het eerste gesprek bij de schatting tot aan de ondertekening van de verkoopovereenkomst. ”