Lees wat onze klanten vertellen

Want u hoeft ons niet te geloven... 

Ons agentschap is lid van Opinion System, n° 1 van gecontroleerde klantreviews voor de professionnals van de vastgoedsector en liberale activiteiten, ISO 20252 gecertifieerd, die u de authenticiteit van de reviews garandeerd. In plaats van u te overtuigen om voor ons te kiezen, laten we onze klanten aan het woord. Klik op de sterren hiernaast om hun getuigenissen te zien !

De heer M. - verkoop van woning en enkele appartementen

Zeer goed makelaarskantoor, zeer correct naar de klanten toe, goede en snelle opvolging, goed contact, correct nakomen van de gemaakte afspraken.

Mevrouw V.E. - Ouderlijke woning verkocht in Tremelo.

Heel zelden neem ik de tijd om een beoordeling te geven. Maar dit is een uitzondering. Een uitzonderlijk agentschap. Die veel meer verdienen dan 10 op 10. Wat een ongelooflijke professionele, persoonlijke en eerlijke aanpak. Zowel voor koper als voor verkoper. Een echt gevoel van vertrouwen. Een totale aanrader.

De heer De Ridder B. uit Tremelo

"De dienstverlening van Immo Marina is ronduit uitstekend. Vanaf het eerste contact, elke mail of telefoon ... steeds opnieuw krijg je professionele, kwalitatieve dienstverlening. Er was echt geen enkel moment waarop we dachten "dit kan beter".

De heer D. - woning verkocht te Tremelo/Baal

Professioneel en correct. Staan zowel de verkoper als de koper bij met eerlijke aanbevelingen en realistische inzichten.

De heer C. - ouderlijke woning verkocht te Pijpelheide

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde prestaties. Alles is volgens afspraak verlopen en de firma werkt zeer professioneel.

Mevrouw B. - woning verkocht te Rotselaar

Immo Marina Tremelo is een eerlijk en correct immokantoor. Heel nauwkeurig en professioneel advies. De woning werd mooi aangeprezen en tegen heel mooie prijs verkocht op korte tijd.

De heer D.V. - Woning verkocht te Keerbergen en appartement gehuurd te Bonheiden.

Van het begin tot het eind, van het eerste contact tot de zitting bij de notaris : correct, deskundig, attent en transparant. Geen onduidelijkheden.

Familie Van de velde – Croon uit Houtvenne

"Wij hebben gekocht en verkocht met Immo Marina. Doordat wij beiden in de zorg werken en nu zeker met covid-19 een heel drukke perioden kennen, hebben wij beslist in zee te gaan met Immo Marina. Zij hebben alles piekfijn geregeld en afgestemd aan onze weinige vrijetijd die ons rest. Hier bij Immo Marina ben je echt geen nummer maar wordt er gekeken naar de noden van de klant. Je wordt altijd vriendelijk en vlug verder geholpen als je met vragen zit en je weet op voorhand perfect de stappen die er zullen gemaakt worden van begin tot einde. Er wordt ook veel reclame gemaakt voor het pand daardoor bereiken ze veel potentiele kopers. Tom verzorgede bij ons de rondleidingen na overleg wanneer dit het beste voor ons uitkwam en werden dan direct op de hoogte gehouden. We hebben totaal niets zelf moeten regelen alles werd voor ons gedaan. Echt professioneel hoe heel het team van Immo Marina werkt. Echt top service! Niemand moet ons geloven als wij tegen iedereen met veel lof over Immo Marina vertellen, maar we raden zeker aan om eerst bij Immo Marina te gaan kijken als je koopt, verkoopt wil huren of verhuren. Je zal direct merken dat je er een professionele correcte en persoonlijke behandeling krijgt en niet lang zal twijfelt om met Immo Marina in zee gaan"

de heer Ronald C. uit Baal

"Professionele aanpak, deskundige adviesverlening, correcte administratieve opvolging en onophoudelijke inzet om tot een goed resultaat te komeni Kortom betrouwbare dienstverlener!"

Mevr. K uit Schriek

“Tom wist echt waarover hij het had, ook i.v.m. het feit dat deze verkoop met goedkeuring van de Vrederechter moest gebeuren vanwege ons moeder. Hier kwam toch het één en ander bij kijken. Ze waren erg professioneel en vriendelijk. Op korte tijd gingen er heel wat bezoeken door aan de woning en het duurde niet lang of we hadden kopers gevonden: een jong en sympathiek koppel, dat heel blij is met het huis. Het idee dat ze er graag gaan wonen doet ons deugd. En je mag gerust zijn, ik vertel tegen iedereen dat ze met Immo Marina moeten samenwerken!”

De heer W. - woning verkocht te Werchter

-Goede inzet -Goede communicatie naar alle partijen -Goede marketing (heel mooi met de virtuele tour, is het alsof je door het huis loopt) Kortom alles is zonder probleem verlopen, als er een probleem opduikt dan lost Immo Marina het voor je op! -Uitstekende service!

De heer VL uit Tremelo

"Vlotte communicatie via mail en telefoon, vriendelijke rondleidingen en duidelijke informatie. Nemen de tijd om alles grondig en correct door te nemen bij verkoop/compromis! Staan altijd klaar om je te helpen bij vragen of opmerkingen."