Lees wat onze klanten vertellen

Want u hoeft ons niet te geloven... 

Fam D. uit Gelrode

"We gingen met hen in zee en we zijn zeer tevreden over de geleverde aanpak en service. Alles werd tot in de puntjes geregeld qua reclame en bezoeken en we werden goed op de hoogte gehouden."

Dhr. en Mevr. S uit Keerbergen

"Voor de verkoop van onze woningen vernamen we van een goede vriend dat Immo Marina een zeer betrouwbaar en correct vastgoedkantoor was, hetgeen inderdaad snel zou blijken. Nog voor de eerste ontmoeting had zaakvoerder Tom alles grondig voorbereid en was het duidelijk dat hij met kennis van zaken handelde. "

Mevr. V. uit Heist-op-den-Berg

"Een hele goede keuze! Immo Marina heeft echt voor alles gezorgd; de nodige attesten, mooie foto’s, reclamevoering en het begeleiden van bezoeken vaak zelfs ’s avonds en in het weekend. We kregen regelmatig een verslag met uitleg waar ze mee bezig waren en alles werd goed geregeld."

Familie F. uit Tremelo

"Immo Marina levert kwaliteit, deze mensen weten waar ze mee bezig zijn en je merkt dat ze hun job met de volle overtuiging en met veel plezier uitoefenen!"

Dhr. V. uit Baal

"Ik durf echt te zeggen dat ik over Immo Marina en Tom in het bijzonder alleen maar positieve zaken gehoord heb en vertel dan ook graag over mijn goede ervaring. En ja hoor, mijn appartement is ondertussen verkocht…”

Mr. D. uit Wezemaal

“Ik moet zeggen dat ik het volste vertrouwen had, vanaf het eerste gesprek bij de schatting tot aan de ondertekening van de verkoopovereenkomst. ”

Mevr. V. uit Tremelo

"We zijn echt tevreden over het geleverde werk: steeds vriendelijk, behulpzaam en met kennis van zaken."

Familie M. uit Kessel-Lo

"Het hele proces verliep vlot en professioneel en al gauw werden er kopers gevonden voor onze woning. Samengevat: Enkel goede ervaringen met Immo Marina!"

Getuigenis Mevr. M. uit Begijnendijk

"Onze twee woningen moesten dan natuurlijk verkocht worden en ook hier heeft Immo Marina voor alles gezorgd, zonder dat wij ons iets moesten aantrekken! We keken er tegen op om deze grote stap te zetten op onze leeftijd,maar dankzij hen is dit heel vlot verlopen en zijn we heel tevreden dat we het gedaan hebben. Dikke merci Immo Marina!"

Fam D.H. uit Wilsele

“Zoals verwacht verliep dit verkoopproces ook erg aangenaam en correct en er werd tijdig een geschikte koper gevonden!"