Verkocht  Calle Parradas 50 , 18670 Vélez de Benaudalla (Costa Tropical) , Spanje

Fermette in Costa Tropical

Dit landhuis is onlangs gerenoveerd tot een hoge standaard, maar het heeft alle charme van de originele Andalusische boerderij behouden, inclusief gewelfde plafonds met houten balken. Het is gelegen op een perceel van 22.000 m2 dat beplant is met allerlei tropische fruitbomen. U kunt genieten van een prachtig uitzicht op de bergen.
Het ligt vlakbij het kleine, pittoreske dorpje Velez de Benaudalla, op minder dan 20 minuten van de prachtige kust van Granada. De skipistes van de Sierra Nevada liggen op minder dan een uur rijden, evenals de luchthaven van Malaga.
Het huis heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, een open woon / eetkamer met open haard, een ruime landelijke keuken, een overdekt overdekt terras en een verwarmd privézwembad.
Alle leefruimte behalve 1 slaapkamer / badkamer bevindt zich op het instapniveau, waardoor het zeer comfortabel is voor het dagelijks leven. Het huis heeft centrale verwarming. Als u wilt genieten van de rust van de bergen en het platteland en toch dicht bij de kust wilt zijn, dan is dit de ideale woning voor u!
Deze woning laat je alvast wegdromen .. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op de website staat vermeld.
Misschien wens je een groter of ander perceel, afmeting, oriëntatie of prijs of een gelijkaardige woning. Interesse? Contacteer ons voor beschikbaarheden, informatie en prijzen op tremelo@immomarina.be, Wij werken samen met een Belgisch erkende BIV makelaar in Spanje!

Algemeen

Type:Landhuis

Grondoppervlakte:22000 m2

Bewoonbare oppervlakte:202 m2

Adres:Calle Parradas 50
18670 Vélez de Benaudalla (Costa Tropical)
Spanje

Ref. S120 (4083266)

Meer info?

Indeling

Slaapkamers:3

Badkamers:3

Slaapkamers:

Badkamers:

Detail

Constructie:Traditioneel

Stedenbouwkundige informatie

In aanvraag
  • Deel
Ik wens meer informatie of een afspraak omtrent dit aanbod
Ik heb het Privacy statement gelezen en ga daarmee akkoord.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren.
avatar image