Te koop € 192.000,00 Calle De Los Pelícanos , 21409 Ayamonte (Costa de la Luz) , Spanje

Costa De La Luz, Nieuwbouw app Isla Canela

Prachtig appartment met zijdelings zeezicht gelegen in prachtig complex en direct aan zee !
Dit appartement is gelegen in complex (totaal 102 appartementen) met zwembaden, tennis, padel en directe toegang tot wandelpromenade. Alle appartementen hebben eigen ondergrondse parkeerplaats in het gebouw.

Isla Canela is een onbekende parel in Spanje. en is gelegen in de beeldschone Andalusische provincie Huelva, in de gemeente Ayamonte en aan het einde van de zogeheten Costa de la Luz.

De ligging in de zuidwesthoek van Spanje, slechts door de rivier Guadiana gescheiden van de Portugese Algarve, garandeert dat Isla Canela omringd wordt door vele bezienswaardigheden die een bezoekje en excursie waard zijn. De verbinding met heel Spanje en Portugal via snelweg – op slechts 50 km bevindt zich het internationale vliegveld van Faro, op 140 km Sevilla (vliegveld en hogesnelheidstrein AVE) en op 50 km de stad Huelva (binnenkort ook bereikbaar met de AVE) – brengt deze weergaloze hoek dichter bij het hart van Europa.

Isla Canela groeit al meer dan 20 jaar op duurzame wijze en telt meer dan 4.000 woningen, 1 winkelcentrum, 5 hotels direct aan het strand en één bij de golfbaan, allemaal met 4 sterren, een 18-holes golfbaan en een jachthaven met 231 aanlegplaatsen.

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op de website staat vermeld.
Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs of een gelijkaardig project. Interesse? Contacteer ons voor beschikbaarheden, informatie en prijzen op tremelo@immomarina.be, Wij werken samen met een Belgisch erkende makelaar in Spanje!

Algemeen

Type:Appartement

Bewoonbare oppervlakte:82 m2

Adres:Calle De Los Pelícanos
21409 Ayamonte (Costa de la Luz)
Spanje

Ref. S115 (4026567)
€ 192.000,00

Meer info?

Indeling

Slaapkamers:2

Badkamers:2

Parkeerplaatsen:1

Slaapkamers:

Badkamers:

Detail

Constructie:Traditioneel

Omgeving

Overstromings-gevoeligheid:Niet gelegen in een overstromingsgebied

Stedenbouwkundige informatie

In aanvraag
  • Deel
Ik wens meer informatie of een afspraak omtrent dit aanbod
Ik heb het Privacy statement gelezen en ga daarmee akkoord.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren.
avatar image