Lees wat onze klanten vertellen

Want u hoeft ons niet te geloven... 

Ons agentschap is lid van Opinion System, n° 1 van gecontroleerde klantreviews voor de professionnals van de vastgoedsector en liberale activiteiten, ISO 20252 gecertifieerd, die u de authenticiteit van de reviews garandeerd. In plaats van u te overtuigen om voor ons te kiezen, laten we onze klanten aan het woord. Klik op de sterren hiernaast om hun getuigenissen te zien !

Mevrouw Van Loock - ouderlijke woning verkocht te Begijnendijk

Met immo Marina werken bij de verkoop van een woning, was van begin tot eind een aangename ervaring. Correct, uiterst professioneel, heel deskundig, geen moeite teveel en altijd vriendelijk...

De heer V. - woning verkocht te Haacht

Zeer professionele en duidelijke uitleg rond de verkoop, opvolging van de nodige stappen. Immo zorgde voor alle documenten en waren zeer behulpzaam. Alle beloofde afspraken nagekomen zowel voor als bij de verkoop. De attentie na de verkoop werd gesmaakt, een dikke pluim voor het ganse team. Grote aanrader!!!

De heer V.C. - Woning aangekocht en eigen woning verkocht.

Vlotte, correcte en professionele afhandeling van de beide dossiers. Zowel de aankoop als de verkoop zijn verlopen zoals gewenst.

Mevrouw J. - woning verkocht te Rotselaar

Ik kan alleen maar heel tevreden zijn, vooral in verhouding prijs kwaliteit met andere kantoren. Wanneer ik weer een huis verkoop dan neem ik vast weer contact met ze op.

De heer M. - woning verkocht te Aarschot.

Zeer aangenaam om met Immo Marina samen te werken. Een echte aanrader!

Mevrouw V.B. - woning verkocht te Gelrode

Zeer vriendelijk, niet opdringerig. Professioneel met de juiste en voldoende info.

Mevrouw B. - woningen verkocht te Ramsel

We hebben voor de verkoop van enkele huizen samengewerkt met Immo Marina. De communicatie was telkens open, eerlijk en professioneel. Elke verkoop werd zeer nauw opgevolgd en werd steeds met de nodige prioriteit behandeld. Dit heeft geleid tot snelle verkopen. Immo Marina behartigt zowel de noden van koper en verkoper.

De heer S. - Nieuwe woning aangekocht en eigen woning verkocht met Immo Marina.

Uiterst goede en professionele Immo.

De heer W. - woning verkocht te Tremelo.

Aantrekkelijke en overtuigende presentatie (technieken). Ongedwongen rondleidingen met correcte info en eerlijk advies. Nauwkeurige administratie met voldoende juridische onderbouw.

Mevrouw O.D.B. - Ouderlijke woning verkocht te Tremelo.

Zeer tevreden over de werkwijze van Immo Marina : vriendelijk, oprecht, begripvol en ze hebben duidelijk kennis van zaken.

Mevrouw G. - woning verkocht te Tremelo

Het was een heel aangename samenwerking. Er werd op voorhand voldoende tijd gemaakt om duidelijke afspraken te maken. Het team gaat grondig te werk en is steeds bereid om je te helpen bij vragen. Hun ervaring zorgt ervoor dat ze alles op een correcte manier afhandelen. Er wordt heel professioneel gewerkt.

De heer J. - verkoop woning te Tremelo

Zoek je een betrouwbaar Immokantoor waar ze je met raad en daad bijstaan, niet verlegen zijn om andere instanties en/of architecten voor je in te schakelen om tot een oplossing/verkoop te komen, dan ben je Immo Marina bij de juiste personen.